Ön melyiket választja? Ne csak álmodozzon, tegyen is érte!

Ön melyiket választja? Ne csak álmodozzon, tegyen is érte!

Tapasztalataink szerint a szórólap a kis és középvállalkozások számára az egyik leghatékonyabb marketing eszköz lehet, annak érdekében, hogy eljuttassa üzenetét célközönségéhez, a lakossághoz. Részletek »

Minőségbiztosítás, Garancia

A terjesztési munka egyik sarkalatos és kiemelt fontossággal bíró része az ellenőrzés. Jól képzett ellenőreink biztosítják a terjesztés magas szinten tartását, megfelelő kontrollt gyakorolva a terjesztők munkavégzésére. Feladatuk kizárólag a terjesztés kontroll alatt tartása és a határidők , esetlegesen a különleges megrendelések követése. Terjesztőink munkáját szúrópróba szerűen ellenőrzik napi 8 órában.

Hogy történik az ellenőrzés?

Ellenőrzés két módja közül választhatnak ügyfeleink:

  • Belső ellenőrzés során munkatársaink jegyzőkönyben rögzítik a lakosok válaszát arra a kérdésre, hogy megérkezett-e hozzájuk az Ön szórólapja. Ezt a jegyzőkönyvet igény szerint ügyfeleink felhasználására bocsátunk.
     
  • Közös ellenőrzés  esetben mindkét fél biztosít képviselőt és együtt győződnek meg a szórólap kiterjesztéséről. Ellenőrzések alkalmával minden esetben preferáljuk és biztosítjuk ezt a lehetőségét.

Az ellenőrzés során a felmutatják az ellenőrzött kiadványt és megkérdezik a lakókat, hogy kapott-e az adott kiadványból. A válaszokat jegyzőkönyvben rögzítjük, melyet igény szerint 3 hónapig megőrzünk. A terjesztés ellenőrzést minden esetben a terjesztés befejezését követő 48 órán belül el kell végezni, mert ez időn túl jelentősen romlik a kiadványok ellenőrizhetősége.

A Megbízó lemondhat arról, hogy jelen legyen az ellenőrzés végzésénél – belső ellenőrzés- , viszont ebben az esetben is lehetősége van arra, hogy meghatározza az ellenőrzés helyszínét , de minden esetben elfogadja az általunk elvégzett ellenőrzés eredményét.

Miért jó Önnek, ha ellenőrizzük a kiadványát?

  • Meggyőződhet róla, hogy tényleg eljutott a szórólap a postaládákba
  • Láthatja, hogy nem kidobott pénz a gyártás
  • Biztos lesz abban, hogy Ön mindent megtett a sikeres kampány érdekében

 

Terjesztési területek
postaláda száma >>

Vélemények

“előzőekben rossz tapasztalatom volt a terjesztéssel kapcsolatban, a Rodit Kft. visszaadta a bizalmamat. Munkatársaik nagyon sokat segítettek, bármikor fordulhattam feléjük kérdéseimmel. Segítségükkel a terjesztés pedig nagyon  eredményesen zárult. Munkájukhoz további sok sikert kívánok!”
Köszönettel: Lábi Adrienn
 
“egy hét alatt elkészítették a szórólapunkat és kiterjesztették azokat, köszönöm a gyors és precíz munkát..”
Kummer János
 
“„rugalmas , megbízható csapat, segítségükkel  minden előadásunkon megtelt a terem  …”
Köszönöm, Nagy István
 
“sajnos nem tudunk részt venni az ellenőrzésen,mert nincs szabad kapacitásunk, minden munkatársunk a vevőket szolgálja ki .”
Köszönettel:  Németh József