Ön melyiket választja? Ne csak álmodozzon, tegyen is érte!

Ön melyiket választja? Ne csak álmodozzon, tegyen is érte!

Tapasztalataink szerint a szórólap a kis és középvállalkozások számára az egyik leghatékonyabb marketing eszköz lehet, annak érdekében, hogy eljuttassa üzenetét célközönségéhez, a lakossághoz. Részletek »

Nyomdai kivitelezés

Jó minőségű szórólapot szeretne kedvező áron, de nem tudja kihez forduljon?

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára széles körű szolgáltatást biztosítsunk. Ennek érdekében nem csak a szórólap terjesztésével, hanem annak minőségi és gazdaságos kivitelezésével is igyekszünk megbízóink segítségére lenni.

Együttműködő nyomdai partnereink körét folymatosan bővíjük, így bármilyen típúsú kiadvány legyártására megtaláljuk a legjobb kivitelezőt, legyen az szórólap, újság, képeslap stb.
Természetesen az általunk kiválasztott nyomdákért garanciát vállalunk, kizárólag csak megbízható, magas minőséget képviselő, emelett gyors gyártási határidőt biztosító nyomdákkal dolgozunk együtt.

A gyártási folyamat felügyelete mellett cégünk a szórólap szállításával kapcsolatos feladatokat is átvállalja Öntől. A kész szórólapokat cégünk elszállítja a nyomdából a raktárunkba, ahol igény szerint ügyfeleink meggyőződhetnek a kiadványok példányszámáról.

Miért jó Önnek, ha velünk készítteti el kiadványát?

  • Mi megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb ajánlatot
  • Garanciát vállalunk a minőségre
  • Nincs szállítási költség
  • Időt, pénzt és energiát takarít meg
  • Mi tényleg legyártatjuk a megrendelt mennyiséget

 

Terjesztési területek
postaláda száma >>

Vélemények

“előzőekben rossz tapasztalatom volt a terjesztéssel kapcsolatban, a Rodit Kft. visszaadta a bizalmamat. Munkatársaik nagyon sokat segítettek, bármikor fordulhattam feléjük kérdéseimmel. Segítségükkel a terjesztés pedig nagyon  eredményesen zárult. Munkájukhoz további sok sikert kívánok!”
Köszönettel: Lábi Adrienn
 
“egy hét alatt elkészítették a szórólapunkat és kiterjesztették azokat, köszönöm a gyors és precíz munkát..”
Kummer János
 
“„rugalmas , megbízható csapat, segítségükkel  minden előadásunkon megtelt a terem  …”
Köszönöm, Nagy István
 
“sajnos nem tudunk részt venni az ellenőrzésen,mert nincs szabad kapacitásunk, minden munkatársunk a vevőket szolgálja ki .”
Köszönettel:  Németh József