Ön melyiket választja? Ne csak álmodozzon, tegyen is érte!

Ön melyiket választja? Ne csak álmodozzon, tegyen is érte!

Tapasztalataink szerint a szórólap a kis és középvállalkozások számára az egyik leghatékonyabb marketing eszköz lehet, annak érdekében, hogy eljuttassa üzenetét célközönségéhez, a lakossághoz. Részletek »

Rólunk

Cégünket 2007-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a lakosság számára ingyenes szórólapokat és reklámkiadványokat a megrendelõink igénye szerint eljuttassuk a postaládákba.

Vállalkozásunk elindításakor terjesztési területünk Budapest egyes kerületeire terjedt ki, folyamatos fejlődésünknek köszönhetően ma már Magyarország postaládáinak 90% -át érjük el stabil terjesztői hálózatunk segítségével.

Cégünk filozófiája, hogy a ugyanazzal az odaadással és kiemelt figyelemmel segítjük a kis – és középvállalkozókat, mint a multinacionális cégek marketingeseit. Munkatársaink számára a legkisebb megrendelés ugyanolyan fontossággal bír, mint egy országos szintű megbízás.

Megrendelőink igényeit figyelembe véve igyekszünk komplex szolgáltatást nyújtani. Ennek érdekében akár teljes  szórólap kampányt lebonyolítjuk megrendelőink helyett, megtervezzük, legyártatjuk és kiterjesztjük a szórólapot.

A terjesztés minőségi kivitelezése a megfelelõ emberek megbízásával teljesül. Stabil terjesztői hálózattal dolgozunk, munkatársaink évek óta rendszeresen terjesztik kiadványainkat, nagyrészt saját lakókörnyezetükben. Ennek köszönhetően terjesztőink alapos helyismerttel rendelkeznek, a területet sajátjuknak érzik, munkájukat megbízhatóan és színvonalasan végzik.

Fontos hangsúlyt fektetünk a minőségi kivitelezésre ill. annak magas szinten tartására. Ennek érdekében folyamatos szúrópróba szerű ellenőrzéssel, valamint belső – és közös ellenőrzéssel kontrolálljuk a terjesztés kivitelezését.

 

 

Terjesztési területek
postaláda száma >>

Vélemények

“előzőekben rossz tapasztalatom volt a terjesztéssel kapcsolatban, a Rodit Kft. visszaadta a bizalmamat. Munkatársaik nagyon sokat segítettek, bármikor fordulhattam feléjük kérdéseimmel. Segítségükkel a terjesztés pedig nagyon  eredményesen zárult. Munkájukhoz további sok sikert kívánok!”
Köszönettel: Lábi Adrienn
 
“egy hét alatt elkészítették a szórólapunkat és kiterjesztették azokat, köszönöm a gyors és precíz munkát..”
Kummer János
 
“„rugalmas , megbízható csapat, segítségükkel  minden előadásunkon megtelt a terem  …”
Köszönöm, Nagy István
 
“sajnos nem tudunk részt venni az ellenőrzésen,mert nincs szabad kapacitásunk, minden munkatársunk a vevőket szolgálja ki .”
Köszönettel:  Németh József