Rólunk

Cégünket 2007-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a lakosság számára ingyenes szórólapokat és reklámkiadványokat a megrendelõink igénye szerint eljuttassuk a postaládákba.

 

Vállalkozásunk elindításakor terjesztési területünk Budapest egyes kerületeire terjedt ki, folyamatos fejlődésünknek köszönhetően ma már Magyarország postaládáinak 90% -át érjük el stabil terjesztői hálózatunk segítségével.

 

Cégünk filozófiája, hogy a ugyanazzal az odaadással és kiemelt figyelemmel segítjük a kis – és középvállalkozókat, mint a multinacionális cégek marketingeseit. Munkatársaink számára a legkisebb megrendelés ugyanolyan fontossággal bír, mint egy országos szintű megbízás.

 

Megrendelőink igényeit figyelembe véve igyekszünk komplex szolgáltatást nyújtani. Ennek érdekében akár teljes  szórólap kampányt lebonyolítjuk megrendelőink helyett, megtervezzük, legyártatjuk és kiterjesztjük a szórólapot.

 

A terjesztés minőségi kivitelezése a megfelelõ emberek megbízásával teljesül. Stabil terjesztői hálózattal dolgozunk, munkatársaink évek óta rendszeresen terjesztik kiadványainkat, nagyrészt saját lakókörnyezetükben. Ennek köszönhetően terjesztőink alapos helyismerttel rendelkeznek, a területet sajátjuknak érzik, munkájukat megbízhatóan és színvonalasan végzik.

 

Fontos hangsúlyt fektetünk a minőségi kivitelezésre ill. annak magas szinten tartására. Ennek érdekében folyamatos szúrópróba szerű ellenőrzéssel, valamint belső – és közös ellenőrzéssel kontrolálljuk a terjesztés kivitelezését.