Szórólap terjesztés

AKARJA, HOGY AZ ÖN FORGALMA IS NÖVEKEDJEN?

Jutassa el gyorsan és hatékonyan üzenetét a postaládákba!

Tapasztalataink szerint a szórólap a kis - és középvállalkozások számára az egyik leghatékonyabb marketing eszköz lehet, annak érdekében, hogy eljutassa üzenetét célközönségéhez, a lakossághoz.

Célunk, hogy sikeres szórólap kampányok lebonyolításával segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek, ezáltal növelve ismertségüket és forgalmukat.


Hogy történik a terjesztés? 

1. Tervezés

Megbízóink igényeit szem előtt tartva előzetes egyeztetéssel és tervező munkával indul az együttműködés. A terjeszteni kívánt terület meghatározása folyamatosan frissített postaláda számot tartalmazó adatbázison alapul.

A célcsoport meghatározásánál  terület - példányszám - vásárlói erő figyelembevételével optimalizáljuk a terjesztési stratégiát. Az ügyfél elképzelésének ismeretében javaslatot készítünk a terjesztéssel elérni kívánt célcsoportra, terjesztési területre és ez által határozzuk meg a kiadvány megfelelő mennyiségét.  A terjesztendő területeket térképeken is feltüntetjük, melyek később alapul szolgál az ellenőrzéshez. Egyeztetünk továbbá a terjesztés optimális időpontjáról és időszakairól.

Az alkalmazott technikával elkerülhető a többletköltség mind a kiadvány készítésénél, mind pedig a terjesztésnél.  A megbízó profiljának megfelelően kialakított területre és célcsoporthoz a megfelelő példányszámban kerül a kiadvány terjesztésre.

 

2. Terjesztés

A terjesztés minőségi kivitelezése a megfelelő emberek megbízásával teljesül. Stabil terjesztői hálózattal dolgozunk, munkatársaink évek óta rendszeresen terjesztik kiadványainkat, nagyrészt saját lakókörnyezetükben. Ennek köszönhetően alapos helyismerettel rendelkeznek, a területet sajátjuknak érzik, munkájukat megbízhatóan és színvonalasan végzik. Minden megbízáshoz megfelelő tájékoztatást kapnak a terjesztés pontos elvégzésére vonatkozóan.

Terjesztéseink 1 héten két ütemben zajlódnak hétfő – kedd – szerdai, illetve csütörtök- péntek – szombati napokon. Igyekszünk a rugalmas munkavégzésre, ezért előzetes egyeztetést követően,bizonyos esetben ettől el tudunk térni.

Terjesztési területeink nem korlátozódnak Budapestre, stabil terjesztői hálózatunk segítségével az ország bármely pontjába eljuttajuk kiadványát lehet az kistelepülés vagy nagyváros.

 

 
Miért jó Önnek, ha velünk terjeszteti kiadványát?

  • Országos terjesztői háttérrel rendelkezünk
  • Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, grafikai tervezés, nyomdai kivitelezés, terjesztés egy helyen
  • Ellenőrzés a garancia a terjesztés minőségére
  • Gyors, rugalmas ügyintézés
  • Nálunk a kis ügyfél is kiemelt figyelmet kap

 

AJÁNLATOT KÉREK!