Ön melyiket választja? Ne csak álmodozzon, tegyen is érte!

Ön melyiket választja? Ne csak álmodozzon, tegyen is érte!

Tapasztalataink szerint a szórólap a kis és középvállalkozások számára az egyik leghatékonyabb marketing eszköz lehet, annak érdekében, hogy eljuttassa üzenetét célközönségéhez, a lakossághoz. Részletek »

Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot tőlünk gyorsan és egyszerűen. Munkatársunk ajánlatkérést követő 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

Amennyiben szórólap terjesztésre vonatkozó javaslatunkra kíváncsi, kérem küldje el nekünk a terjesztés főbb paramétereit:

 

Amennyiben nyomdai kivitelezésre vonatkozó javaslatunkra kíváncsi, kérem küldje el nekünk a terjesztés főbb paramétereit:

 

Amennyiben munkatársunk segítségére, szaktanácsaira lenne szüksége, kérem adja meg elérhetőségét és nagyon szívesen áttekintjük Önnel cégére vonatkozó terjesztési lehetőségeket.

 

Miért jó, ha ajánlatot kér Tőlünk?

 
  • Tegyen próbára minket és győződjen meg róla személyesen…!

 

Terjesztési területek
postaláda száma >>

Vélemények

“előzőekben rossz tapasztalatom volt a terjesztéssel kapcsolatban, a Rodit Kft. visszaadta a bizalmamat. Munkatársaik nagyon sokat segítettek, bármikor fordulhattam feléjük kérdéseimmel. Segítségükkel a terjesztés pedig nagyon  eredményesen zárult. Munkájukhoz további sok sikert kívánok!”
Köszönettel: Lábi Adrienn
 
“egy hét alatt elkészítették a szórólapunkat és kiterjesztették azokat, köszönöm a gyors és precíz munkát..”
Kummer János
 
“„rugalmas , megbízható csapat, segítségükkel  minden előadásunkon megtelt a terem  …”
Köszönöm, Nagy István
 
“sajnos nem tudunk részt venni az ellenőrzésen,mert nincs szabad kapacitásunk, minden munkatársunk a vevőket szolgálja ki .”
Köszönettel:  Németh József